Известие

Collapse
No announcement yet.

Нечовешки кондненз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stefi
    ето това (на снимката) е единия виновник за конденз, ако обаче е много голям по скоро трябва да има теч на антифриз, дори от най-малките му изпарения се образува голям конденз
    Колегата е прав голям кондез може да се получи от няколко капки,така че проверете всички връзки и кранчето на радиаторчето да не би да има теч.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Преди това си сменете филтъра на купето.
      И тази тема е разисквана хиляда пъти.
      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

ако нее работила и образвува конденз и запотява (рано сутрин) си проверете мокетите!Аз имах следния проблем: отпред под пластмасовата кора при филтара на парното има едно като корито открай докрай под предното стъкло!Това коритце ми се беше напълнило с боклук и задруъстило и водата не се одтичаше! Следователно се напълнило и отнякаде се стекло вътре под мокета и немога и немога да го хвана откаде е.... а то си се изпарява и си ми поти стъклата....! Накрая го изчистих и кат изсъхна мокета и край.!
        Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

а нормално ли е да духа от отворите на климатика, въпреки че не работи , усеща се неприятно над 70 км ?

Преди 3 месеца не духаше така ,ама пък се образуваше конденз за отрицателно време, сега няма.

Ако ги затворя ръчно има конденз
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
          Una bellissima vettura...
          la forza magnetica della ragazza da sogno.

Comment

и аз имах конденз предимно на задните врати но си отворих парното за отзад и се оправи
            156 1.9 JTD 105hp

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
              Преди това си сменете филтъра на купето.
              И тази тема е разисквана хиляда пъти.
              определено помага, преди 2 седмици смених филтъра, вече не намирисва и никакъв конденз ония ден като валя, а преди беше същата история като при вас ... като в сауна

Comment

Working...
              X